Американската телевизия Си Ен Ен прекрати договора с коментатора Джефри

...
Американската телевизия Си Ен Ен прекрати договора с коментатора Джефри
Коментари Харесай

Нацистки поздрав взе главата на журналист от Си Ен Ен

Американската телевизия Си Ен Ен приключи контракта с коментатора Джефри Лорд поради нацистки привет в Twitter, съобщи Би Би Си.

В публично известие на медията се показва, че възхвалянето на Третия райх е неприемливо под каквато и да е форма. Джефри Лорд към този момент не е част от нашия екип, се показва в официалното съобщение на медийната компания. В документа се цитират и думите на към този момент някогашния помощник на Си Ен Ен. "Аз използвах нацисткото одобрение, с цел да се подиграя с почитателите на Адолф Хитлер. Смятам, че управлението на обичаната от мен телевизия клекна пред демократичните цензори ", написа по-късно освободеният от служба публицист.

Скандалът, предшествал уволнението на Лорд, се разигра тази седмица. Той водеше полемика в системата за микроблогове с шефа на демократична неправителствена организация (НПО), занимаваща се с медиен мониторинг – Анджело Карозоне. Журналистът съпостави своя конкурент с Фюрера и го обвинил в цензура. След приключването на разговора в пансион Си Ен Ен бе подложена на остри рецензии.

Лорд стартира работа в малкия екран през 2015 година Той бе измежду дребното чиновници на медията, които намерено защитаваха тогавашния претендент на Републиканската партия и сегашен президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, напомни английската медийна корпорация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР