Американската телевизионна звезда Меган Маркъл се присъедини към принц Хари

...
Американската телевизионна звезда Меган Маркъл се присъедини към принц Хари
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл сключиха брак


Американската телевизионна звезда Меган Маркъл се причисли към принц Хари пред олтара в събота, носейки бяла рокля на препълнената със звезди гала, до момента в който десетки хиляди почитатели се веселяха на улицата и милиони гледаха по целия свят.
 Принц Хари и Меган Маркъл подписаха брак Принц Хари и Меган Маркъл подписаха брак / БГНЕС
Архиепископът на Кентърбъри Джъстин Уелби, духовният водач на Англиканската черква, разгласи двойката за брачен партньор и брачна половинка след замяна на клетви и пръстени.

Хари и майката на булката Дория Рагланд изглеждаха очевидно разчувствани и двойката си държеше за ръце на церемонията, водена от архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби.

92-годишната баба на Хари – кралица Елизабет II и брачният партньор й принц Филип дойдоха малко преди Маркъл да влезе в параклиса "Свети Георги" в замъка Уиндзор, облечена с бяла рокля, дълъг бял воал и блестяща тиара.

Сред гостите на церемонията бяха артистът Елтън Джон, холивудската звезда Джордж Клуни и брачната половинка му Амал Клуни, футболистът Дейвид Бекъм и брачната половинка му Виктория, тенис звездата Серена Уилямс и американската водеща Опра Уинфри. От страна на Меган участваха доста нейни другари, както и актьорите от сериала „ Костюмари ”.

36-годишната младоженка мина сама по пътеката, преди към нея да се причисли на половината от пътя бащата на Хари, принц Чарлз.

Десетки хиляди благопожелатели се развеселиха, когато Хари дойде в църквата с брат си и шафера принц Уилям, и двамата с тъмни военни униформи.

Пръстенът на Маркъл е изработен от уелско злато, както е обичайно за кралски сватби, до момента в който на Хари е от платина.

Кралица Елизабет преди сватбата даде купата "херцог на Съсекс" на внука си принц Хари, което значи, че Маркъл ще бъде известна като херцогинята на Съсекс.

Двойката се среща инцидентно през юли 2016 година и изпада в сантиментална буря, носеща се през Атлантическия океан, защото Маркъл продължава фотосите си в Торонто.

Архиепископът на Кентърбъри Джъстин Уелби съобщи, че те са "много разумни" и "спокойни".

"Между тях има дълбока обич, което е прелестно и надълбоко схващане и взаимна подкрепа", сподели той.

Премиерът Тереза Мей, която не беше поканена на сватбата, изпрати през Туитър своите "най-добри пожелания".

Принц Хари, най-малкият наследник на починалата принцеса Даяна, е един от най-популярните членове на кралското семейство, а Маркъл, която има един брак зад тила си, се счита за лъх пресен въздух за монархията. /БГНЕС, Агенция Франс Прес
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР