Американската телевизионна звезда Ким Кардашян беше критикувана в интернет заради

...
Американската телевизионна звезда Ким Кардашян беше критикувана в интернет заради
Коментари Харесай

Критикуват Ким Кардашян, че купува скъпоценности на знаменити покойници

Американската телевизионна звезда Ким Кардашян беше подложена на критика в интернет поради закупуване на движимости, които преди са принадлежали на умряли звезди . Съответни изявления се появиха в Туитър.

Известно е, че бизнесдамата няколко години подред взе участие в търгове, където придобива емблематични детайли от дрешника на покойници. Сред тях са да вземем за пример три нефритени гривни Lorraine Schwartz, които преди този момент са били носени от актрисата Елизабет Тейлър , както и часовник Cartier, благосъстоятелност на някогашната първа дама на Съединени американски щати Жаклин Кенеди .

Освен това на 18 януари представители на бизнесдамата купиха на търг на Sotheby’s огърлица с аметистов кръст и диаманти, която принцеса Даяна носеше на благотворителен бал в Лондон през 1987 година Отбелязва се, че украсата е била продадена от звезди за $197 000 $, което е двойно повече от началната цена.

 
В тази връзка онлайн аудиторията разкритикува Кардашян, сравнявайки я с Волдемор и Танос поради любовта й към винтидж предметите . „ Ким в ерата на Волдемор “, написа един консуматор. „ Ким в действителност се трансформира в грабител на гробници “, повтори различен. „ Ким колекционира предмети от умряли звезди, като че ли са Камъните на безкрайността. Ким, какво правиш? " пошегува се трети консуматор.

Самата риалити звезда не реагира по никакъв метод на нелицеприятните изявления на потребителите.

През ноември 2022 година актрисата Никол Кидман купи шапка на звездата от X-Men Хю Джакман. Знаменитостта посети мюзикъла The Music Man на Бродуей, в който Джакман изигра една от основните функции. Представлението беше последвано от благотворителен търг Broadway Cares/Equity Fights Aid. Като лот беше показана шапка, с която артистът се изявяваше. Кидман извика името си в публиката и предложи 100 000 $ за този предмет.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР