Американската суперзвезда в алпийските ски Линдзи Вон е все по-близо

...
Американската суперзвезда в алпийските ски Линдзи Вон е все по-близо
Коментари Харесай

Вон не е искала такъв край на кариерата си

 Линдзи Вон: Краят наближава, би трябвало ми време да подредя мислите си
Американската суперзвезда в алпийските ски Линдзи Вон е все по-близо до печален завършек на кариерата си. Рекордьорката по победи за Световната купа при дамите - 82, страда от поредна травма, която може да промени проектите й да се отдръпна от ските след края на сегашния сезон.

Двукратната олимпийска шампионка от Ванкувър 2010 може би ще постави несвоевременен завършек на участията си в средата на сезона поради затруднения на контузия в коляното.

" Открихме повода за големите болки, които изпитвах - повреден нерв. Това евентуално се е случило по време на последната подготовка в Кортина д`Ампецо. Болката прогресивно нарастваше, а мускулите ми отказваха. Засега решение на казуса няма и на следващия ден аз няма да вземам участие в тренировката за спускането.

Надявам се, че ще се оправим, поставям всички вероятни старания, само че ще забележим. Знам, че е допустимо да не сложа завършек на кариерата си по този начин, както съм си представяла и желала. Но даже да има най-малък късмет, аз ще го преследвам. Благодаря на всички за поддръжката, вие ми давате сили да продължа напред ", написа Вон в Инстаграм в послание към почитатели и почитатели.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР