Американската стрийминг услуга HBO Max публикува трейлър на предстоящите си

...
Американската стрийминг услуга HBO Max публикува трейлър на предстоящите си
Коментари Харесай

Появиха се нови кадри от сериала The Last of Us на HBO

Американската стрийминг услуга HBO Max разгласява филмов откъс на идните си излъчвания, който включва нови фрагменти от горещо предстоящата приключенска поредност The Last of Us на Naughty Dog.

Трейлърът на HBO Max за The Last of Us е с дълготрайност към 20 секунди и демонстрира фрагменти от подиуми с основните (Джоел и Ели) и второстепенните герои (като отшелника Бил).

В мненията под видеото потребителите към този момент означиха какъв брой добре звездата от „ Мандалоран “ Педро Паскал се е вживял в ролята, а също по този начин означиха и играта на Бела Рамзи, която извършва ролята на Ели.

Действието в The Last of Us се развива 20 години след началото на зомби апокалипсиса. Контрабандистът Джоел получава задачата да изведе от карантинната зона 14-годишната Ели, която може да се окаже ключът към спасяването на човечеството.

Очаква се премиерата на сериала на HBO, основан на The Last of Us, да бъде „ по-близо до началото “ през 2023 година Сериалът ще черпи ентусиазъм от истинската игра, само че съгласно сценариста Крейг Мазин ще я доразвие и разшири.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР