Американската стартъп компания Beyond Meat, която произвежда стекове и наденица

...
Американската стартъп компания Beyond Meat, която произвежда стекове и наденица
Коментари Харесай

McDonald’s и KFC стават партньори с прозиводител на месо на растителна основа

Американската стартъп компания Beyond Meat, която създава стекове и наденица на растителна основа, разгласи, че е подписала партньорства с колосите в бързото хранене McDonald`s и Yum! Brands, съобщи Франс прес.

Тези партньорства са избрани като стратегически и ще продължат три години с McDonald’s и повече с корпорацията Yum! Brands, която сплотява марките KFC, Pizza Hut и Taco Bell, се показва в две обособени официални съобщения, предава Българска телеграфна агенция.

Beyond Meat ще е главният снабдител на стека, който се съдържа в McPlant - хамбургера на растителна основа, който сега се тества в заведенията за хранене McDonald’s по целия свят.

Двете групи, които си сътудничат от 2019 година, имат намерение да проучат и разработят взаимно и други ястия и артикули като да вземем за пример пилешко, свинско и яйца на растителна основа, допълват те.

Целта е да се даде опция на McDonald’s да предложи необятна гама от растителни артикули.

Yum! Brands първа показа сурогат на пилешкото месо на растителна основа посредством веригата KFC през 2019 година в Съединени американски щати с помощта на съдействие с Beyond Meat. Тази самодейност бе последвана от оферта за пици, посредством Pizza Hut, с наденички на растителна основа, доставени от стартъп компанията.

Финансовите параметри на двете съглашения не са оповестени.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР