Американската шампионка по фигурно пързаляне Ашли Вагнер сподели подробности от

...
Американската шампионка по фигурно пързаляне Ашли Вагнер сподели подробности от
Коментари Харесай

Ашли Вагнер разказа как Джон Кофлин я е насилил сексуално, когато е била на 17

Американската шампионка по фигурно пързаляне Ашли Вагнер показа детайлности от полово нахлуване, което е направил против нея Джон Кофлин, когато е била едвам на 17 години. Двукратният първенец на Съединени американски щати при спортните двойки Кофлин се самоуби на 33-годишна възраст през януари тази година. Това се случи единствено ден откакто Американската федерация в профил от спортна активност по съмнения за насилствени дейности против други спортисти. Тогава се появиха информации, че става въпрост за три дами, като две от тях са били под 18 години.

Вагнер показа, че половото нахлуване върху нея е било, когато тя е била на 17 години, а Кофлин на 22. Тя разкри детайлности пред USA Today.
“Участвах в подготвителен лагер по фигурно пързаляне в Колорадо Спрингс и някои от локалните спортисти направиха празненство. Винаги съм била хиперфокусирана върху фигурното пързаляне, тъй че не бях ходила на празненство преди този момент. Познавах всеки там и си споделих, че ще е добре да се позабавлявам. Също до този миг в никакъв случай не бях пила, само че всичките ми другари се забавляваха, желаех и аз. ”

Когато празненството завърши никой не можеше да ме върне назад в хотела, където бях отседнала, тъй че няколко девойки и аз трябваше да прекараме нощта там. Чувствах се в сигурност. Приятелите ми бяха там”, сподели Вагнер.

View this post on Instagram
A post shared by Ashley Wagner (@ashwagner2010) on Aug 1, 2019 at 5:18am PDT
След това тя добави, че по средата на нощта Кофлин се е промъкнал в леглото й.
“Бях заспала и не помръднах, тъй като не разбрах какво значи това. Мислех си, че той просто желае място за спане. Но по-късно той стартира да целува врата ми. Направих се на надълбоко заспала, надявайки, че той ще спре. Но не спря. Ръцете му започнаха да бродят по тялото ми, той стартира да ме допира и опипва, пробвах да се раздвижа, тъй че той да си намерения, че съм будна и да спре. Не спря.

Когато той продължи да опипва тялото ми, започнах да се опасявам, тъй като той беше толкоз по-голям от мен. И не знаех какво ще стане, в случай че го бутна. Просто продължих да лежа и да се върша на заспала, надявайки се, че ще му доскучае и ще отиде някъде другаде. Не го направи”, продължи подробното изложение Вагнер.

“Отворих очите си и го избутах от мен, до момента в който той целуваше врата ми. Сграбчих ръката му и му споделих да спре. И той спря. Погледна ме за няколко секунди и по-късно напусна стаята. Всичко това се случи за към 5 минути. Беше толкоз малко време, само че това ме преследваше досега”

Вагнер означи, че се e “борила” с концепцията да изполва името на Кофлин преди да продължи с историята си.
“Той беше дават обещание фигурист, който се самоуби през януари, тъй че изцяло разбирам несъгласията със споменаването на името му. Но име може да придаде образ за това по какъв начин моята история е възприета. Без това знам, че хората ще се питат за моята правдоподобност”, добави тя.

“Не виждам себе си като жертва и в никакъв случай не желая никой да мисли за мен по този метод. След тази ужасна нощ през 2008 година продължих живота си, само че постоянно бях смутена за това, че би трябвало да мисля за него. Той в никакъв случай не се извини и аз в никакъв случай не съм молила за опрощение. И двамата продължихме напред”, приключи Вагнер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР