Американската състезателка по ски Микаела Шифрин ще пропусне състезанията по

...
Американската състезателка по ски Микаела Шифрин ще пропусне състезанията по
Коментари Харесай

Микаела Шифрин ще пропусне състезанията по ски от Световната купа в Андора, за да даде повече време за заздравяване на контузеното ляво коляно

Американската състезателка по ски Микаела Шифрин ще пропусне надпреварите по великански слалом и слалом този уикенд в Андора, с цел да даде на коляното си повече време за възобновяване.

Шифрин, която преследва шестата си обща купа от Световната купа този сезон, беше ранена при злополука преди близо две седмици по време на съревнование по втурване в Кортина д'Ампецо, Италия. Въпреки че е избегнала огромно увреждане на лявото си коляно, тя сподели, че се занимава с изкълчване на MCL дружно с изкълчване на тибиофибуларния лигамент. Тя добави, че продължава да се възвръща от наблягане на кост, което получи при започване на сезона.

28-годишната от Колорадо няма график за завръщане, само че няма да бърза назад. Тя се концентрира върху рехабилитационна стратегия за подсилване на коляното. В момента Шифрин води в генералното класиране с 95 точки пред Лара Гут-Бехрами от Швейцария – разлика, която може да бъде засенчена този уикенд.

„ Наистина желая да направя това както би трябвало “, сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР