Американската рап звезда Кание Уест, който вече бе подложен на

...
Американската рап звезда Кание Уест, който вече бе подложен на
Коментари Харесай

Кание Уест определи робството като избор

Американската рап звезда Кание Уест, който към този момент бе подложен на рецензия поради поддръжката си за Доналд Тръмп, сътвори нови разногласия във вторник, като назова в изявление робството " избор ".
" Ние чуваме да се приказва за робството, което е траяло 400 години. За 400 години? Това наподобява на избор ", сподели рапърът в изявление за уеб страницата TMZ. Интервюто бе във връзка идното излизане на двата му нови албума.
Съпругът на Ким Кардашиян малко засягащ се от медийни изяви, доразви тезата: " Ние сме в душевен затвор, одобрявам думата „ затвор “, тъй като „ робите “ са прекомерно свързани с чернокожите ".
След предизвикания от думите му отзив в обществените мрежи, той реагира в Twitter – желаната от него медия.
" Зная, несъмнено, че робите не са били оковавани и качвани в кораби по лична воля ", написа той, преди да добави: " Ние не можем да бъдем затворени душевен през идващите 400 години ".
Четиридесетгодишният рапър се появи още веднъж на повърхността в обществените мрежи през април след дълго му неявяване поради нервна меланхолия и лекуване в болница.
Освен че разгласи новите си планове, той отново поддържа своя " брат " Доналд Тръмп, който вижда като " змей от сила “.
Много актьори от хип-хоп общността най-вече чернокожи и съперници на републиканския президент, го укориха, само че Уест получи поддръжката на доста консервативни редактори.
В изявление за радио във вторник Кание Уест призна, че не е следил последните политически вести в Съединените щати. " Но когато видя новобранец, се различавам в него ", сподели той.
Неговата популярност стигна връх през 2005 година, след урагана „ Катрина “, когато онлайн по малкия екран в Съединени американски щати упрекна президента Джордж Буш, че " не се интересува от чернокожите ".
Той изясни във вторник, че в миналото бил смутен, че не е канен в Белия дом от Барак Обама.
Президентът Обама, демократ и също от Чикаго, назова " неуместно “ през 2009 година държанието му по време на раздаването на премиите на Ем Ти Ви (MTV Video Music Awards), когато рапърът прекъсна церемонията, с цел да разгласи, че Тейлър Суифт не заслужава премията си
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР