Американската поп сензация Били Айлиш ще изпълни песента за следващия

...
Американската поп сензация Били Айлиш ще изпълни песента за следващия
Коментари Харесай

Поп сензацията Били Айлиш създаде песента за новия "Джеймс Бонд"

Американската поп сензация Били Айлиш ще извърши песента за идващия филм за Джеймс Бонд, оповестиха продуцентите на No Time to Die ( " Смъртта може да изчака " ).

18-годишната Айлиш ще бъде най-младата певица, поела тази задача, и ще се мери със звезди като Адел, Мадона и Пол Маккартни. Тя е написала песента дружно с брат си Финиъс О`Конъл.

No Time to Die ще бъде 25-тият филм от сериите на сътрудник 007 и ще излезе през април. Даниъл Крейг ще играе Бонд за пети и финален път, въпреки че след основаването на " Спектър " през 2015 година да твърдеше, че по-скоро би си отрязал ръката, в сравнение с да играе Бонд още един път.

Режисьор за пръв път ще бъде Кари Фукунага, който е и съсценарист. Първоначалните проекти бяха No Time to Die да е по кината през ноември 2019 година, само че премиерата бе отсрочена за 2020 година, откакто Дани Бойл се отдръпна от режисьорската позиция и бе сменен от основателя на " Истински детектив ". Рами Малък ще се превъплъти в злодея, Ралф Файнс и Бен Уишоу още веднъж ще са в функциите надлежно на Ем и Кю, а Наоми Харис се завръща като Мънипени. Актрисата Леа Сейду пък ще показа облика на героинята си от " Спектър " от 2015 година Маделин Суан.

Фотогалерия: Момичетата на Бонд >

Поредицата за Бонд е една от най-доходоносните в света на киното. През 2015 " Спектър " завоюва 880 млн. $ в световния боксофис, до момента в който през 2012 " 007 Координати: Скайфол " доближи доходи от над 1 милиарда $. акар че

Айлиш стана сензация измежду връстниците си с шлагери като Bad Guy и Ocean Eyes. Тя е номинирана за шест награди " Грами ", в това число в категориите за най-хубав дебютиращ актьор и албум на годината.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР