Американската поп група "Пусикет долс" потвърди официално, че се събира

...
Американската поп група "Пусикет долс" потвърди официално, че се събира
Коментари Харесай

"Пусикет долс" се събират отново


Американската поп група "Пусикет долс" удостовери публично, че се събира отначало, откакто в понеделник пусна в употреба новия си уебсайт и "Инстаграм" профил на свое име.

Както напомня БГНЕС, "Пусикет долс", чийто водач бе Никол Шерзингер, бе извънредно известна в Съединени американски щати, само че се разпадна през 2009 година след шестгодишна взаимна активност. Причината бе желанието на петте девойки да стартират солова кариера, само че само Никол съумя да реализира триумф, записа няколко независими албума и сега е арбитър в американския X Factor.

Слухове за повторното събиране на "куклите" извършиха медийното пространство, откакто бандата сътвори нов уебсайт в понеделник, озаглавен PCD Reunion. Уеб страницата обаче и до момента разрешава на почитателите само да се абонират и да последват линк към тайнствен "Инстаграм" профил без да предлага повече информация.

Източник удостовери обаче за "Сън", че новото общо начало за Никол, Кимбърли, Ашли, Мелъди и Джесика в действителност е реалност.

"Разговорите сред девойките за наново обединяване се водят към този момент няколко години и в този момент те най-сетне откриха идеалното време да го осъществят. За момента те към момента разискват дали ще създадат цялостно турне, или ще изнесат единствено няколко концерта дружно, само че при всички случаи са разчувствани, че са още веднъж заедно", сподели той и добави, че звездната поп-петорка обмисля и запис на нови части, с които да зарадва почитателите си. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР