Американската полиция задържа млад мъж, след като залял майката на

...
Американската полиция задържа млад мъж, след като залял майката на
Коментари Харесай

Изперкал съпруг заля жена си със сярна киселина

Американската полиция задържа млад мъж, откакто залял майката на преди малко родените си дъщери с препарат за отпушване на канали, оповестява The Sun. Семейният скандал избухнал, когато 24-годишната жертва от щата Оклахома решила да се върне вкъщи, с цел да вземе телефона си.

Тогава мъжът й Мейс Дикенс, в своята гняв, подразнен от връщането на дамата в къщата, залял лицето й, шията, ръцете и даже задните й елементи с препарат с високо наличие на сярна киселина. Жената се стоварила на земята в мъка, до момента в който той ругаел и плюел върху нея.

След това изгорената от киселината майка побягнала на улицата, с цел да търси помощ и някой, който да се обади на 911. Мейс Дикенс избягал, а полицията отправила зов към всички, които могат да дефинират местонахождението му. За благополучие, домашният скандал приключил с ареста на бащата на две дъщери.

На местопроизшествието полицията разкрила бутилката с рисковия препарат. Капитанът на полицията Ранди Тайнър споделя пред кореспонденти, че в якето на дамата имало дупки от киселината и в случай че тя не е била облечена с него, е щяла да има жестоки изгаряния.

„ Този ​​човек е рисков. Ако ще вършиме такива неща на някого, който смятате за важен, тогава би трябвало да сте зад решетките ", отбелязва още капитан Тайнър.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР