Американската полиция съобщи, че е задържала заподозрян, свързан с масовата

...
Американската полиция съобщи, че е задържала заподозрян, свързан с масовата
Коментари Харесай

Има задържан за стрелбата в чикагското предградие

Американската полиция заяви, че е задържала обвинен, обвързван с всеобщата пукотевица в предградието на Чикаго - Хайлънд парк, съобщи

Fourth of July shooter on rooftop kills 6 in Chicago's Highland Park suburb
— Reuters World (@ReutersWorld)
Вчера там бяха убити шестима души и ранени повече от 36, откакто бял мъж с винтовка откри огън от покрива на постройка против церемониал по случай Деня на независимостта - 4 юли.

Полицията удостовери, че арестуваният е 22-годишният Робърт Кримо, който е локален гражданин. Служителите на реда оповестиха, че той е карал сребриста "Хонда Фит ".

В предградието Хайланд парк на Чикаго живеят доста българи. Това заяви кореспондентът на "BG Voice " Галина Петрова пред. В полицейското ръководство там работят двама наши сънародници, единият от които сега е на отмора. За другия към момента не се знае дали е на работа.

Стрелбата в Хайлънд парк идва единствено седмици след други всеобщи убийства, които са към момента пресни в съзнанието на американците, на 24 май на 19 възпитаници и двама учители в началното учебно заведение в Ювалди, щата Тексас, и на 14 май на 10 души в супермаркет в Бъфало, щата Ню Йорк.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР