Американската певица и актриса Дженифър Лопез отново върна в заглавията

...
Американската певица и актриса Дженифър Лопез отново върна в заглавията
Коментари Харесай

Дженифър Лопес върна на подиума роклята, довела до създаването на Google Images

Американската певица и актриса Дженифър Лопез още веднъж върна в заглавията известната зелена рокля на марката " Версаче ", която преди години докара до основаването на Гугъл Images, споделя Би Би Си.

50-годишната изпълнителка показа актуализирана версия на роклята по време на ревю на марката в Милано. Нейната истинска версия се трансформира в шлагер преди 19 години, когато Лопез се появява с нея на премиите " Грами " през февруари 2000 година

Скоро по-късно събитие предходният изпълнителен шеф на Гугъл Ерик Шмид признава, че роклята е провокирала толкоз доста търсения на фотоси с нея, че това въодушевило компанията да сътвори Гугъл Images.

Кадри от изявата на Лопес на подиума на " Версаче " във връзка представянето на сбирката на стилната къща за пролет-лято 2020 година по време на Седмицата на модата в Милано, към този момент са били гледани над два милиона пъти в обществените мрежи.

Петъчното ревю уважи освен роклята, само че и самата Лопес. Списание " Вог " написа, че последните няколко модела от сбирката са били показани на фона на песента на певицата от 2001 година Love Don`t Cost a Thing. След това на стените е бил прожектиран монтаж от търсения в Гугъл Imageс на фотоси с роклята от церемонията " Грами ". Тогава глас оповестил в залата: " ОК, Гугъл. Сега ми покажи същинската рокля " и тогава на подиума се появила холивудската актриса с роклята, посрещната от бурни овации.

Известната италианска марка отбелязва, че с тази сбирка желае да уважи един знаков миг, когато модата и културата се трансформират в катализатор за софтуерния напредък.

В новата версия роклята няма ръкави, само че пък има повече декоративни детайли и странични цепки.

През април в YouTube Лопес показа, че обличането на истинската рокля през 2000 година е нейният " максимален фешън миг ", както и че години по-късно е научила по какъв начин желанието на толкоз доста хора да видят нейна фотография онлайн е въодушевило основаването Гугъл Images.

" Google " е учреден през 1998 година, само че услугата Гугъл Images е показана едвам през юли 2001 година " Когато Гугъл старитра, хората бяха изумени от това, че могат да откриват съвсем всички, откакто напишат просто няколко думи на компютъра ", написа Шмид през 2015 година и добавя: " Беше по-добре от всички друго, само че не и велико по днешните стандарти ", напомня думите му Би Би Си.

Тогава Шмид добавя, че съоснователите на компанията Лари Пейдж и Сергей Брин, траяли да създават услугата, тъй като хората желали освен това от текст. " Това стана очевидно за първи път след премиите " Грами " през 200 година, където Дженифър Лопез бе със зелена рокля, която, е, прикова вниманието на света. По това време това бе най-популярната поръчка за търсене, която в миналото бяхме виждали. Но тогава нямахме сигурен метод да дадем на потребителите тъкмо това, което желаеха: Джей Ло с тази рокля. Така се роди Гугъл Image Search. "

Всичко, което би трябвало да знаете за: Мода (576)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР