Американската певица Джанел Моне се определи като пансексуална в интервю

...
Американската певица Джанел Моне се определи като пансексуална в интервю
Коментари Харесай

Пансексуалност стана една от най-търсените думи заради Джанел Моне

Американската певица Джанел Моне се дефинира като пансексуална в изявление за сп.  " Ролинг стоун " и усили търсенето на думата в интернет, заяви Агенция Франс Прес.
 
След като дълго време отговаряше двусмислено на въпроси за половата си ориентировка, Джанел Моне разкри душата си пред американското списание преди да излезе в продажба новият ѝ албум. Тя изясни, че в началото се е считала за бисексуална, тъй като е имала връзки и с мъже, и с дами.

 
" Но по-късно прочетох за пансексуалонстта и си споделих " О, това са неща, с които също се разпознавам ", сподели Джанел Моне .
 
В Гугъл комбинацията " пансексуалност " и Джанел Моне е измежду петте най-популярни за четвъртък в Съединени американски щати.
 
Електронното издание на речника " Мериам-Уебстър " уточни, че търсенето на думата " пансексуален " на уеб страницата му се е нараснало с 11 000 %.
 
Пансексуалните хора се характеризират със полово увлечение без значение от пола, показва речникът. 
 
Джанел Моне не е първата, определила се като пансексуална. В изявление от 2015 година певицата Майли Сайръс употребява тази дума, като посочи освободената си половост и феминизма си.
 
Джанел Моне е на 32 години. Тя стана известна преди десетина години. Песните ѝ са комбинация от типичен соул, джаз и психеделичен рок. Тя се изяви и като актриса в наградения с Оскар филм " Лунна светлина ", както и в " Скрити цифри ".
 
Първият албум на Джанел Моне от пет години - " Dirty Computer ", излиза в продажба през днешния ден. Първоначално той е продуциран от Принс , който умря през април 2016 година

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР