Американската пазарна онлайн платформа еBay, стартира в Пловдив глобална инициатива

...
Американската пазарна онлайн платформа еBay, стартира в Пловдив глобална инициатива
Коментари Харесай

еBay обучава в Пловдив 50 компании на онлайн търговия

Американската пазарна онлайн платформа еBay, започва в Пловдив световна самодейност за бизнес развиване в България. Целта на програмата Export Revival, е да помогне на дребни и междинни предприятия да усилят износа си посредством онлайн продажби. Пловдив е един от 11-те града в целия свят участващи в програмата. Инициативата ще се открие на 27 септември /петък/ от 10 ч. в зала „ Москва “ на Гранд Хотел Пловдив.

Петдесет дейни български компании от района ще получат опция да подобрят интернет продажбите си и да засилят износа на подготвена продукция към милиони купувачи от целия свят. Обучителните сесии, водени от специалисти от eBay, ще се организират в Пловдив, който е един от най-бързо разрастващите се нови индустриални центрове в страната.

Участниците в едномесечната стратегия ще се възползват от наставнически насоки при дейна работа в дребни групи, с цел да се обърне самостоятелно внимание на потребностите и особеностите на всяка компания. Избраните компании са от разнообразни браншове, от производители на дизайнерски дрехи, играчки за деца и продукти за дома и домашните любимци до фитнес съоръжение, авточасти и профилирани машини.

Курсът ще включва майсторски класове по основи на продажбите, логистика, маркетингови похвати, принадлежности за разпространение на стоките и други. В края на образованието всяка от фирмите участнички ще има работещ онлайн магазин, наличен до 182 милиона клиенти на eBay от целия свят.

България е първата страна от Източна Европа, която се причислява към профилираната стратегия Export Revival. Проектът е подсилен от Министерство на стопанската система, Изпълнителната организация за поощряване на дребни и междинни предприятия и Община Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР