Американската музикална суперзвезда Тейлър Суифт издаде десетия си студиен албум,

...
Американската музикална суперзвезда Тейлър Суифт издаде десетия си студиен албум,
Коментари Харесай

Тейлър Суифт премахна дебела от новото си видео. Ето защо

Американската музикална суперзвезда Тейлър Суифт издаде десетия си студиен албум, озаглавен " Midnights ", както и спомагателни песни, записани в процеса на основаването му, съобщи Ройтерс.

Тридесет и две годишната певица и авторка на песни разказва албума, включващ 13 части, " като колаж от плътност, върхове и спадове, и приливи, и отливи ".

Суифт разказва водещия сингъл " Anti-Hero " като една от най- обичаните си песни, които в миналото е писала. С парчето певицата се потапя в своята неустановеност.

Режисираният от нея музикален видеоклип " Anti-Hero " се популяризира с метода, по който изобразява най-големите страхове на певицата.

Въпреки това сцена, в която Тейлър стои срамно на кантар, който сочи " дебела ", получи известна ответна реакция.

Някои настояват, че Тейлър се пробва почтено да опише опита си с хранително разстройство, което тя разисква в документалния си филм „ Мис Американа “.

Въпреки това, намекът, че да бъде считана за „ дебела “ е един от най-големите ѝ страхове, е разстройващ за някои от нейните дебели почитатели, които се пробват да одобряват телата си такива, каквито са.

Изглежда, че Тейлър е схванала за неодобрнието, тъй като видеото е редактирано, с цел да изключи фрагмента на кантара, макар че Тейлър към момента стои на кантара и наподобява разочарована.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР