Американската момичешка група Destiny's Child планира да се събере отново.

...
Американската момичешка група Destiny's Child планира да се събере отново.
Коментари Харесай

Destiny`s Child се събират

Американската момичешка група Destiny's Child възнамерява да се събере още веднъж. Причината - членовете на триото са се въодушевили от триумфалното завръщане на сцената на Spice Girls.

Според източник, представен от „ Контактмюзик “, поп дивата Бионсе и нейните приятелки Мишел Уилямс и Кели Роуланд обмислят няколко огромни концерта през 2020 година, с цел да отбележат две десетилетия от основаването на групата. На хоризонта се чака може би и появяването на нови песни, твърди още източникът, написа "Монитор ".

„ Бионсе обезверено се пробва да събере девойките в звукозаписното студио с нея. Според нея какъв по-добър миг от 2020 година, когато ще отбележат две десетилетия от основаването на групата. Тя видя триумфа на Spice Girls, само че желае да го повтори – с по-голям и по-добър триумф “, издаде непосредствен до нежната половинка на Джей Зи.

Припомняме, че Destiny's Child поеха по разнообразни пътища през 2006 година, само че се събраха за специфична поява на фестивала „ Коачела “ през април 2018-а. Всяко от трите девойки от групата има сполучлива независима певческа кариера, като Бионсе има шест солови албума зад тила си. Мишел Уилямс и Кели Роуланд имат по четири.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР