Американската марка Cadillac анонсира първата в историята на емблематичния си

...
Американската марка Cadillac анонсира първата в историята на емблематичния си
Коментари Харесай

Cadillac представи първия електрически Escalade

Американската марка Cadillac анонсира първата в историята на емблематичния си модел Escalade напълно електрическа версия - Escalade IQ 2025.

Моделът е с дължина 5697 мм, ширина 2389 мм и височина 1934 мм. А междуосието е 3460 мм. За да представим тези цифри в вероятност, моделът е с 69 мм по-къс от Escalade ESV, макар че има 53 мм по-дълго междуосие. 

Escalade IQ 2025 има три реда седалки: според от версията, вторият ред може да бъде оборудван с троен диван или два обособени първокласни стола с функционалност за масаж, паравани и сгъваеми маси. В задната част на SUV има багажник с размер 670 литра (измерен до тавана), а начело под капака има още едно в допълнение поделение за багажник за 345 литра.

Електрическият първокласен SUV модел се чака да предложи опция за изминаването на към 450 благи (около 720 километра) без нужда от дозареждане на батерията, като за задачата се разчита на батерийната технология Ultium на компанията-майка GM.
 Снимка 629357
Източник:

В взаимозависимост от равнището си на осъществяване, Escalade IQ 2025 ще бъде оборудван със системата за изцяло самостоятелно ръководство по авансово картографирани пътни сектори Super Cruise, опция за зареждане на външни електрически потребители, включително и електрически автомобили, закривен централен екран с диагонал от 55 инча, адаптивно Magnetic Ride Control 4.0 въздушно окачване, система за ръководство на четирите колела включително, функционалност Cadillac Arrival Mode за придвижване в по диагонал направление и други.

Escalade IQ е оборудван с 24-модулен 200 kWh батериен пакет, който ще разреши на модела да измине с едно зареждане към 724 км. Двумоторната система за задвижване на всички колела развива обща мощ от 680 к.с. и 834 Нм. Благодарение на софтуерното си осъществяване (800V) и при съществуване на подобаваща зарядна инфраструктура, ще може да бъде генериран заряд за изминаването на нови 160 километра единствено за 10 минути.
 Снимка 629356
В взаимозависимост от модификацията, Escalade IQ 2025, базовата цена на който е избрана на 130 000 щатски $, ще предложи мощ от до 750 конски сили и ускоряване от 0 до 96 км/ч за по-малко от 5 секунди, написа auto-press.net.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР