Американската космическа компания SpaceX в момента разработва летателен прототип на

...
Американската космическа компания SpaceX в момента разработва летателен прототип на
Коментари Харесай

Мъск чака пробен полет до Марс до 3 месеца

Американската галактическа компания SpaceX сега създава летателен първообраз на галактически транспортен съд, чието главно предопределение ще е да транспортира хора до Луната или Марс. Това съобщи изпълнителният шеф на производителя на галактическа техника Илон Мъск, представен от Bloomberg.

“Надяваме се, че първият полет ще бъде сбъднат до 2-3 месеца “, написа Мъск в обява в профила си в обществената мрежа Туитър.

Също по този начин милиардерът разгласи, че подземният тунел, който неговият стартъп Boring строи сега в Лас Вегас, ще бъде открит през идната година. Мащабният план е на стойност 48.7 млн. $, оповестява Bloomberg TV Bulgaria.

Тунелът в Лас Вегас е един от дребното огромни планове на компанията. Строежът на тунела в американския град стартира през септември тази година.

Подземната директна система ще разрешава на хора с електрически автомобили Tesla да се придвижват за извънредно малко време. Превозът от едната страна на необятния център на града до другата страна ще се случва в границите на минута. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР