Американската корпорация Епъл (Apple) оценява като перспективна задача разработването на

...
Американската корпорация Епъл (Apple) оценява като перспективна задача разработването на
Коментари Харесай

Аpple заяви интерес към технологии за безпилотни автомобили

Американската корпорация Епъл (Apple) прави оценка като перспективна задача създаването на технологии за безпилотни коли. Това съобщи шефът на компанията Тим Кук в изявление за в. " Ню Йорк таймс ", представено от международните организации.

" По мое мнение автономността е основна технология, а самоуправляемият автомобил е като робот ", споделя той. " С автономността могат да бъдат реализирани доста неща и ще забележим какво ще направи Епъл. В рамките на компанията преглеждаме разнообразни неща. Много от тях по този начин и няма да видят бял свят. Не споделям, че подобен ще е казусът и с технологията за безпилотен автомобил ", допълва Кук.

По думите му в Епъл обичат да интегрират съоръжение, програмно поръчителство и услуги. Той акцентира, че компанията се стреми да държи собствеността върху тези софтуерни разработки, написа Българска телеграфна агенция. От няколко месеца се популяризират слухова за вероятни сътрудници на Епъл измежду автомобилостроителите. Някои медии оповестиха през февруари, че американската софтуерна компания е била напът да подписа съглашение за съдействие при производството на самостоятелни коли с южнокорейския колос Хюндай (Hyundai). Двете компании тогава не потвърдиха информацията
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР