Американската компания задължи всички свои служители в САЩ да се

...
Американската компания задължи всички свои служители в САЩ да се
Коментари Харесай

Служителите в Boeing трябва да се ваксинират до 8 декември

Американската компания задължи всички свои чиновници в Съединени американски щати да се имунизират против COVID-19 до 8 декември 2021 година, оповестява Reuters.

изисква всички чиновници в Съединени американски щати или да показват доказателство за имунизация, или да рационална причина за освобождение от такава (поради увреждане или мощни религиозни убеждения) до 8 декември “, цитира организацията известие на компанията, като прецизира, че мярката ще засегне 125 хиляди чиновници на Boeing в Съединени американски щати, добавя организация Фокус.
 Amazon, Гугъл и Microsoft желаят договорка с Boeing за облачни услуги Amazon, Гугъл и Microsoft желаят договорка с Boeing за облачни услуги
Американските софтуерни колоси Amazon, Гугъл и Microsoft се стремят да реализират съглашение с Boeing на стойност един милиард до...

Компанията означи, че заради постановлението на губернатора на Тексас Грег Абот, съгласно което предприятията и организациите в щата нямат право да изискват наложителна имунизация против от своите чиновници или клиенти, новото предписание няма да влезе в действие незабавно за локалните представителства на Boeing. Компанията обаче чака, че условието за имунизация ще важи и за локалните чиновници, когато те станат наложителни със съответния президентски декрет.

На 9 септември президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи наложителни имунизации за всички чиновници и реализатори на федералното държавно управление. По -късно администрацията във Вашингтон реши да задължи федералните реализатори да подсигуряват, че чиновниците им ще бъдат имунизирани до 8 декември 2021 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР