Американската компания Moderna започна клинично проучване на ваксина срещу коронавирус

...
Американската компания Moderna започна клинично проучване на ваксина срещу коронавирус
Коментари Харесай

Moderna вече почна тестове на ваксина срещу коронавирус при малки деца

Американската компания Moderna стартира клинично изследване на ваксина против ковид при деца. В изследването вземат участие деца на възраст от 6 месеца до 11 години, като те са от Канада и Съединени американски щати, прецизира The Wall Street Journal.
Проучването се организира в съдействие с Американския народен институт по алергология и инфекциозни болести и с Американското здравно министерство. Участващите деца са от Съединени американски щати, само че и от Канада.
 Тромбоза след ваксина против ковид - наш доктор с съмнение за особени случаи в Германия Тромбоза след ваксина против ковид - наш доктор с съмнение за особени случаи в Германия
Възможно ли е приемът на противозачатъчни да способства за случаите на извънредно редкия тип тромбози (запушване на вени на мозъка), к...
" Това педиатрично изследване ще ни помогне да оценим евентуалната сигурност и имуногенност на нашия претендент за ваксина против COVID-19 при тази значима по-млада популация “, сподели основният изпълнителен шеф на Moderna Стефан Бансел.
Към момента, РНК имунизацията на Moderna е разрешена за приложимост в Съединени американски щати и Европа единствено за хора над 18-годишна възраст. РНК имунизацията на Pfizer/BioNTech е разрешена за прилагане при лица над 16-годишна възраст в Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР