Американската компания Moderna , че нейната ваксина остава високо ефикасна

...
Американската компания Moderna , че нейната ваксина остава високо ефикасна
Коментари Харесай

Moderna с нови данни за ваксината си срещу коронавирус и докъде стигна в разработката за деца

Американската компания Moderna, че нейната ваксина остава високо ефикасна шест месеца след имунизацията, с уточнението, че данните са предварителни и наблюдението продължава. Всъщност известието съставлява актуализация и в нея са прегледани 900 случая, в това число на 100 със съществено протичане на COVID-19 - несъмнено, изследването включва както имунизирана група, по този начин и плацебо група.
Ефикасността (ефективността) против заразяване надвишава 90% шест месеца след приложението на имунизацията, а успеваемостта при отбрана против тежки случаи надвишава 95%, се споделя в изказване на компанията. Що е то! Тези данни могат да оказват помощ на Moderna да получи цялостен лиценз за потребление на имунизацията в Съединени американски щати, а не ограничавания лиценз (за незабавна употреба), който употребява сега - за хора единствено над 18-годишна възраст. При приемане на цялостен лиценз, Moderna ще може да продава имунизацията непосредствено на консуматори и компании, които да я препродават или да я употребяват за приложимост при своите чиновници.
 Moderna пуска ваксина против разновидности на COVID-19 до края на годината Moderna пуска ваксина против разновидности на COVID-19 до края на годината
Главният медицински шеф на Moderna Тал Закс съобщи, че компанията би трябвало да може да обезпечи по-силна ваксина за отбрана против вариа...
Освен това компанията организира опити на ваксини измежду юноши на възраст 12-17 години, в Съединени американски щати в тях вземат участие над 300 души. Подготвят се тествания за създадени препарати за деца от 6 месеца до 11 години, написа БГНЕС. За тези тествания се набират доброволци, като предстоящият брой на доброволците ще е 6750 души.
Съществуват доказателства за повишение на равнищата на антителата при тестване на спомагателни дози за битка със характерни разновидности на COVID-19.
Компанията дава обещание да направи " колкото се може повече разновидности за ваксини ", до момента в който пандемията бъде овладяна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР