Американската компания Moderna бе обявена за най-добрата ваксина срещу COVID-19

...
Американската компания Moderna бе обявена за най-добрата ваксина срещу COVID-19
Коментари Харесай

Обявиха коя е най-добрата ваксина в света

Американската компания Moderna бе оповестена за най-хубавата ваксина против COVID-19 в света на видеоконференцията на Световния конгрес по ваксини във Вашингтон 2021 година. Moderna беше отличена и с премията „ Най-добра нова технология/платформа за ваксина “, съобщи организация БГНЕС.

Компанията усили с 4,3% - до 19,2 милиарда $ - прогнозата за приходите от продажби на имунизацията си за COVID-19 за 2021 година Това заяви Ройтерс. През февруари компанията предвиждаше облага от продажбата на лекарството в размер на $18,4 милиарда Причината за смяната в упованията, както беше посочено, е увеличеното търсене на имунизацията на компанията в редица страни.

Друга американска компания, Pfizer, която създава коронавирусна ваксина взаимно с немската BioNTech, предвижда облага от продажбата на лекарството си тази година от 26 милиарда $. Според уеб страницата на Конгреса по ваксини, лекарството, създадено от Pfizer и BioNTech, „ е получило доста висока оценка “. Краткият лист включва още “Спутник V “, както и лекарството, създадено от британско-шведската компания AstraZeneca в съдействие с Оксфордския университет.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР