Американската биотехнологична компания Редженерон фармасютикълс Инк съобщи, че единична доза

...
Американската биотехнологична компания Редженерон фармасютикълс Инк съобщи, че единична доза
Коментари Харесай

Коктейл от антитела осигурява до 8 месеца защита срещу COVID-19

Американската биотехнологична компания " Редженерон фармасютикълс Инк " заяви, че единична доза от създадения от нея коктейл от антитела понижава с 81,6 на 100 риска от заразяване с COVID-19 в интервала от два до осем месеца след приема й, заяви Ройтерс.

Това са посочили данни от последната фаза на клинични проби на лечението " Реджен-Ков " (REGEN-COV).

" Те сочат, че препаратът има капацитет да обезпечи дългогодишен имунитет против инфекцията COVID-19 ", сподели Майрън Коен, началник на екипа, който създава моноклонални антитела за Мрежата на предварителна защита на covid, подкрепяна от Националните здравни институти на Съединени американски щати.

Това е изключително значимо за хората с компрометирана имунна система и за тези, които не реагират на имунизациите, оповестиха от компанията.

При предходни проучвания коктейлът от моноклонални антитела на компанията сподели 81,4 на 100 успеваемост при понижаване на риска от зараза в границите на първия месец след банкет.

По време на осеммесечните проучвания нито един пациент, приемал препарата, не е постъпил в болница за COVID-19 по отношение на шестима от групата доброволци, приемали плацебо.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР