Американската актриса Роуз Макгауън заяви, че преди да бъде озлочестена

...
Американската актриса Роуз Макгауън заяви, че преди да бъде озлочестена
Коментари Харесай

#MeToo: Педофил показал порно на звезда от "Чародейките", после я изнасилил и изхвърлил на улицата

Американската актриса Роуз Макгауън съобщи, че преди да бъде озлочестена от Харви Уайнстийн, тя била съблазнена от различен прочут представител на Холивуд. По това време тя била на 15 години, оповестява The Hollywood Reporter.

Актрисата твърди, че не е осъзнавала, че е бил жертва на педофил, чак досега, когато се разразил секс абсурда към похожденията на Уайнстийн. Тя не разкрива името на въпросния педофил, само че като дава обещание да направи това по-късно споделя детайлности за случая.

" Той ме заведе в дома си и ми сподели леко порно, който бил снимал за тв канала Showtime.. След това стартира да прави секс с мен ", споделя звездата от " Чародейките " и се оплаква, че след секса мъжът я изгонил на улицата.

Роуз също по този начин споделя, че Уайнстийн е почнал акция против нея. Хора на холивудския продуцент продължавали да я преследват. По-специално, те се пробвали да схванат против огромна сума пари в кой хотел се е настанила тя.

Актрисата съобщи, че абсурдът с транссексуална жена, който избухна в Ню Йорк, също е работа на Уайнстийн: " Кой различен би ме преследвал? ", споделя тя.

По-рано в петък беше оповестено, че Макгауън е напсувала транссексуална жена, която пристигнала на среща с актрисата и я обвинила в безучастие по повод дискриминирането на транссексуалните.

Роуз Макгауън стана една от първите актриси, които описаха за изнасилванията от Харви Уайнстийн, което даде старт на поредност секс кавги, свързани с холивудски продуценти, режисьори и артисти. Преди това обаче, хакери проникнаха в персоналния ѝ смарт телефон и пуснаха в мрежата серия нейни голи фотоси във всевъзможни пози.

В Съединени американски щати възрастта за единодушие за секс варира според от щата, само че минималната е 16 години. Според американското законодателство, сексът с лице, който не е достигнало възрастта на единодушието, се счита за обезчестяване, даже в случай че е юридически по взаимно предпочитание.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР