Американската актриса Никол Кидман ще получи награда за цялостни постижения

...
Американската актриса Никол Кидман ще получи награда за цялостни постижения
Коментари Харесай

Никол Кидман ще получи награда за цялостни постижения на Американския филмов институт

Американската актриса Никол Кидман ще получи премия за цялостни достижения на Американския кино институт, предава Българска телеграфна агенция. Холивудски звезди, измежду които Мерил Стрийп, Морган Фрийман, Наоми Уотс, Рийз Уидърспун ще почетат актрисата на церемонията по връчване на премията на 27 април. 

Носителката на " Оскар " Никол Кидман ще стане 49-ият лауреат на премията за цялостни достижения. В същото време тя е и първата австралийска актриса, която ще бъде почетена от Американския кино институт. Сред носителите на премията за цялостни достижения са Мерил Стрийп, Том Ханск, Робърт Де Ниро. 

Кидман трябваше да получи премията на 10 юни предходната година, само че церемонията беше отсрочена поради стачката на сценаристите в Холивуд. 

Сега ще получи оценката си на галавечер в " Долби тиътър " в Лос Анджелис. Представянето ще бъде направено от Мерил Стрийп, която стана 32-рият притежател на премията през 2004 година Морган Фрийман ще бъде водещ.

Никол Кидман показва блясъка и романтиката на холивудската традиция, само че също така тя е актриса, която умее да поема опасности, по тази причина всяко нейно осъществяване носи нещо ново и надълбоко, разяснява Наоми Уотс. 

Кидман е номинирана пет пъти за " Оскар " и печели премията за най-хубава основна женска роля през 2003 година за присъединяване си в " Часовете ". През 2006 година тя стана притежател на най-високото държавно отличие на страната. 

Кидман е носителка на награди БАФТА, ЕМИ и " Златен глобус ". През 2017 година беше почетена с юбилейно отличие на 70-ото издание на кинофестивала в Кан. 

Никол Кидман е дипломат на благосклонност за правата на дамите на Организация на обединените нации от двайсет години. Заедно със брачна половинка си Кийт Ърбан актрисата спомага за събиране на средства за битка с рака при дамите по програмата на университета " Станфорд ". 
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР