Американската актриса Кели Престън бе смятана за една от най-красивите

...
Американската актриса Кели Престън бе смятана за една от най-красивите
Коментари Харесай

 Джордж Клуни обичаше тази жена като богиня: Тя почина млада и му трябваха години, за да я превъзмогне 



Американската актриса Кели Престън бе считана за една от най-красивите в Холивуд, а преждевременната й гибел забули фамилията й в черно.


Тя беше една от най-желаните дами, а по това време сърцето й беше покорено от Джордж Клуни.

Краят на 80-те години беше много плевел за любовния живот на Кели. След това тя се омъжи за Кевин Гейдж, само че както самата тя сподели, това евентуално не е бил благополучен брак.


Всъщност разводът последва през 1987 година, след две години брак. И до момента в който Кели цялостни страниците на вестниците първо с филмовите си функции, а след това и с любовния си живот, тя се среща с Джордж Клуни.

Според " Мирър ", Джордж и Кели са се срещнали, когато към този момент е настъпил крахът на брака сред Кели и Гейдж и това се е случило, откакто сътрудникът им ги е поканил на празненство.

Джордж предложения Кели да се повози на мотоциклета му, а актрисата призна, че е хипнотизирана от возенето му.

За малко време тази известна двойка реши да живее дружно. Въпреки това, колкото и да се обичаха, любовната им история не продължи прекомерно дълго.

След раздялата Кели излизаше с Чарли Шийн, с който беше сгодена за малко. По-късно тя се омъжва за Джон Траволта и тяхната десетилетна история е изключително завладяваща.


По-късно Кели беше диагностицирана с рак на гърдата, от който умря. След това Траволта през сълзи разгласи, че актрисата за жалост е изгубила двугодишната си борба с рака на гърдата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР