Американската актриса и комик Челси Хендлър гостува в подкаста на

...
Американската актриса и комик Челси Хендлър гостува в подкаста на
Коментари Харесай

Актриса обеща секс на 50 Cent, за да не гласува за Тръмп ВИДЕО

Американската актриса и комедиант Челси Хендлър гостува в подкаста на Наоми Кембъл, наименуван "Без филтър " на 3 ноември.
По този мотив Хендлър разкри, че е предложила секс на рапъра 50 Cent в подмяна на това да не гласоподава за Доналд Тръмп на президентските избори в Съединени американски щати.

Тя акцентира, че желае всички да знаят, че тя ще извърши обещанието си да прави секс с някогашния си другар, известният рапър, в случай че не гласоподава за Тръмп на изборите за 46-ия президент на Америка.

„ Говорих с него по телефона, тъй като видях обява, в която той написа, че поддържа Доналд Тръмп.
Но знам, че той не е от този вид, тъй като постоянно се майтапи в обществените мрежи и знам, че не постоянно е сериозен, по тази причина му се обадих “, добави тя.



„ Искам да приказвам с теб за това. Надявам се единствено да се шегуваш. Как може да поддържш този вид? Виж какво прави на хората, какъв брой доста вреди... ", споделила Челси на 50 Cent.

"Във всеки случай споделих това, което мислех. Имахме прелестен диалог за към 20 минути и говорихме за това, а по-късно той ме попита дали съм сериозна, когато дадох обещание да върша секс с него. Казах, „ Разбира се, за какво не? Готова съм да върша секс с хора ", сподели Хендлър.

Челси и 50 Cent бяха двойка единствено 2 месеца през 2010 година и от този момент са положителни другари и тя го назовава „ обичаното ми бивше гадже “.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР