Американската актриса Ема Стоун дойде на премиерата на филма Нещастните

...
Американската актриса Ема Стоун дойде на премиерата на филма Нещастните
Коментари Харесай

Фенове попиляха Ема Стоун заради рокля на дупки: Ужас! Изглежда все по-зле

Американската актриса Ема Стоун пристигна на премиерата на кино лентата „ Нещастните небогати “ в тоалет на дупки и беше анатемосан онлайн. Съответните фотоси и мнения се появиха на уеб страницата на Daily Mail, съобщи lenta.ru.

 

35-годишната звезда се появи на аления килим в жълта рокля на първокласната марка Louis Vuitton, с надълбоко деколте и голям брой отрязъци с разнообразни форми, украсена с искрящи кристали и перли. Звездата от „ La La Land “ носеше отворени обувки и добави визията си с чокър с солидно цвете.

 

 Феновете попиляха Ема Стоун поради рокля: Ужас! Изглежда все по-зле...СНИМКА - 2

 

Някои читатели на изданието не оцениха позитивно външния тип на актрисата и започнаха да пишат в мненията под материала. „ Защо дамите, които нямат какво да покажат, постоянно парадират с несъществуващото си деколте? “, „ Мишката ѝ изяде роклята “, „ Ужасна рокля “, „ Ема наподобява извънредно и става все по-зле всяка година “, „ От последните пет години тя е изгубила стила си “, възмущаваха се те.

 

През ноември Ема Стоун театралничи в разсъблечен външен тип за списание W. На оповестената черно-бяла фотография звездата се появи единствено по чорапогащник, прикривайки голите си гърди с ръце.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР