Американската актриса Джесика Частейн падна на сцената на наградите SAG

...
Американската актриса Джесика Частейн падна на сцената на наградите SAG
Коментари Харесай

Джесика Частейн падна на сцената на престижни филмови награди ВИДЕО

Американската актриса Джесика Частейн падна на сцената на премиите SAG 2023. Съответното видео беше публикувано от един от фенските Instagram сметки на холивудската звезда.

Любопитният случай се случи по време на церемонията по връчването на премиите на Гилдията на американските артисти, състояла се в нощта на 27 февруари на сцената на SAG Awards.

Джесика Частейн беше доста щастлива от непредвидената победа и бързаше да се качи на сцената за премията за ролята си на кънтри певицата Теми Уайнет в сериала " Джордж и Теми ".

Докато звездата се изкачваше по стълбите, с цел да вземе мечтаната статуетка, тя се оплете в първокласната си малинова рокля Zuhair Murad. Джесика Частейн обаче реагира на обстановката като същинска дама, усмихна се очарователно и продължи по пътя си.

„ Шокът от нощес безусловно ме събори от краката ми! На моите сътрудници членове на SAG, голямо благодаря. За мен значи доста да бъда приета от вас и за мен е чест да мога да ви опиша историята на Джордж и Temmie. Върнах се в Ню Йорк и всичко това е към момента на седмото небе ", написа по-късно актрисата в своя Instagram.
   View this post on Instagram   

Частейн получи международно самопризнание след фотосите във филмите " Помощ " и " Дървото на живота ". За ролята си в The Help актрисата е отличена с премията BAFTA за най-хубава актриса в поддържаща роля, а също по този начин е номинирана за Оскар и Златен глобус.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР