Американската актриса Анджелина Джоли посети Пакистан във връзка с катастрофалните

...
Американската актриса Анджелина Джоли посети Пакистан във връзка с катастрофалните
Коментари Харесай

Анджелина Джоли посети Пакистан, за да окаже подкрепа след наводненията

Американската актриса Анджелина Джоли посети Пакистан по отношение на пагубните наводнения и следствията от тях, съобщи ДПА.
Прочетете още
Холивудската звезда е известна с филантропичната си активност по целия свят. Във вторник тя дойде в Пакистан, с цел да покаже поддръжката си. Повече от 33 млн. души са наранени от наводненията.

Джоли ще посети регионите, които са унищожени от наводненията и се нуждаят от най-вече поддръжка. Необходими са и дълготрайно решения за все по-честите рецесии, провокирани от измененията в климата, разгласи Международният комитет за избавление в свое изказване.

Видеозапис демонстрира Джоли на летището в Пакистан. Видеото провокира огромен интерес в обществените мрежи и стана вест в локалните медии.

Анджелина Джоли ще посети и потърпевшите от наводненията през 2010 година, както и потърпевшите от земетресението през 2005 година

По-рано държавното управление на Пакистан се обърна към нацията с молба за дарения, защото липсват задоволително средства за справяне с актуалната злополука. Организация на обединените нации разгласи, че страната се нуждае от 160 млн. $.

При наводненията в Пакистан починаха повече от 1500 души, измежду които 550 деца. По данни на фонда за популацията към Организация на обединените нации към 650 бременни дами в наводнените региони се нуждаят от медицински грижи. Над 73 000 дами ще родят през идващия месец. За тях и за бебетата им е нужна профилирана акушерска грижа и поддръжка.

Най-малко 318 души са умряли в резултат на денга, малария, холера, чревни вируси и кожни инфекции съгласно формалните данни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР