Американската актриса Ан Хечи е била изключена от поддържащата живота

...
Американската актриса Ан Хечи е била изключена от поддържащата живота
Коментари Харесай

Органите на загиналата актриса Ан Хечи са дарени

Американската актриса Ан Хечи е била изключена от поддържащата живота ѝ система, откакто са били открити подобаващи пациенти, които да получат органите ѝ, удостовери представител на актрисата. Хечи публично бе оповестена за мъртва още в петък, откакто се оказа, че при злополука е получила тежки мозъчни увреждания, несъвместими с живота. Тялото ѝ обаче бе поддържано, с цел да се намерят реципиенти за органите ѝ.

Не се оповестява какъв брой и кои нейни органи ще бъдат трансплантирани.

53-годишната актриса се блъсна предишния вторник грубо с колата си в къща в Лос Анджелис и автомобилът пламна. Близо 60 пожарникари се бориха с огъня, а Хечи бе откарана в болница, където изпадна в кома, а в следствие и в мозъчна гибел

В събота полицията на Лос Анджелис съобщи, че е завършила с следствието на случая, събрани са записите от камерите, който демонстрират несъответстващо държание на намиращата се зад кормилото актриса. В организма ѝ са били открити опиати, а когато обвиненият за закононарушението почине, следствието се закрива.

Жената, в чийто дом Хечи се разруши с колата си – Лини Мишел, изрази съжалението си от гибелта на актрисата. " Новината за гибелта на Ан Хечи е съкрушителна ", написа Мишел в обществените мрежи. " Цялата обстановка е толкоз трагична, не в действителност няма думи за това ", добави тя и изрече съболезнованията си на фамилията, приятелите и децата ѝ.

Разходите на собственичката на къщата за ремонта ѝ са големи и фонд към този момент събра от щедрост 174 $.

Ан Хечи е най-известна с функциите си във филмите " Вулкан ", " Шест дни, седем нощи ", където си партнира с Харисън Форд, и " Дони Браско " с Ал Пачино и Джони Деп.

През 1991 година даже печели премия " Еми " за присъединяване си в сериала " Друг свят ". Участва през 1998 в римейка на кино лентата на Хичкок " Психо ".

Тя е майка на две деца, а преди години имаше връзка с тв водещата Елън ДеДженерис, която ѝ отдаде респект.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР