Американската администрация по храните и лекарствата е поискала от компанията

...
Американската администрация по храните и лекарствата е поискала от компанията
Коментари Харесай

САЩ наредиха на Джонсън и Джонсън да бракува 60 млн. дози от COVID ваксината

Американската администрация по храните и медикаментите е поискала от компанията " Джонсън и Джонсън " да унищожи 60 милиона дози от своята ваксина против Covid-19, създадени в завода Emergent BioSolutions в Балтимор. Това заяви в петък " Ню Йорк Таймс ", базирайки се на източници, осведомени с въпроса, съобщи БНР.
Изданието също по този начин прибавя, че 10 милиона дози от еднократна ваксина на J&J към момента могат да се употребяват дружно със съпътстващо предизвестие. По-рано в петък " Вашингтон пост " заяви, че федералната организация по опазване на здравето е направила просторен обзор на сигурността на имунизациите, създадени в проблематичния цех и е стигнала до заключението, че дозите са безвредни за използване. Източници споделиха пред изданието, че освободените ваксини няма да бъдат употребявани в страната, а по-скоро ще бъдат изпратени в чужбина като част от световната самодейност за имунизация на американския президент Байдън.
 Съединени американски щати стопираха доставките на имунизацията на Johnson & Johnson Съединени американски щати стопираха доставките на имунизацията на JohnsonJohnson
Вътрешните доставки на коронавирусната ваксина на JohnsonJohnson в Съединени американски щати са прекратени. „ Уол Стрийт Джърнъл ” заяви...
Заводът Emergent BioSolutions занапред ще би трябвало да получи утвърждение от FDA за обновяване на производството, откакто беше намерено, че някои ваксини на " Джонсън и Джонсън " са били нечисти с имунизацията на AstraZeneca и че повече от 100 милиона дози на " Джонсън и Джонсън " са били арестувани след случая от FDA. Става въпрос за общо към 170 млн. дози, от които 100 млн. дози на имунизацията на " Джонсън и Джонсън ", бяха нечисти с основна съставна част от имунизацията на AstraZeneca.
Очаква се Американската администрация по храните и медикаментите да пусне към 10 милиона ваксини против ковид на Джонсън и Джонсън, създадени в Emergent BioSolutions, която се проверява за погрешно боравене с ваксини.
Същевременно стана ясно, че Европейската организация по медикаментите предизвести за замърсяване в дейната субстанция на имунизацията против COVID-19 на " ".
Препаратът е влезнал в контакт с друго лекарство, което се създава на същото място в Съединените щати. Партидата не е стигнала до Европа, оповестява Нова телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР