Американска учителка, която стана известна в телевизионен риалити сериал със

...
Американска учителка, която стана известна в телевизионен риалити сериал със
Коментари Харесай

Сиамски близначки се омъжиха за ветеран от армията в САЩ

Американска учителка, която стана известна в ефирен риалити сериал със своята сиамска близначка, се омъжи.
Според обществени записи, получени от TODAY, Аби Хенсел, в този момент на 34 години, от Минесота, се омъжила за Джош Боулинг, здравна сестра и деец от армията.
Аби и нейната сестра Британи, едни от дребното двойни близнаци в историята, оживели в ранна детска възраст, станаха известни в едноименното си шоу на TLC, което разказва главните им събития в живота, в това число завършването им на гимназия и търсенето на работа.
Двойката споделя едно тяло и от кръста надолу всичките им органи, в това число червата, пикочния мехур и репродуктивните органи, са общи.
В документален филм, сниман, когато девойките са били младежи, майка им споделя, че те желаят да имат лични деца един ден, обяснявайки: „ Това евентуално е нещо, което може да работи, тъй като тези органи работят за тях. “
В друго изявление Британи повтори желанието им да имат лични фамилии, като сподели: „ Целият свят не би трябвало да знае с кого се виждаме, какво вършим и по кое време ще го създадем. Но повярвайте ми, ние сме изцяло разнообразни хора.
Двойката споделя едно тяло и от кръста надолу всичките им органи, в това число червата, пикочния мехур и репродуктивните органи, са общи
Връзката на Аби с Джош, който е татко на едно дете, минаваше под радара до момента, като близнаците водеха по-спокоен живот отвън светлината на прожекторите през последните 10 години.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР