Американска туристическа инвазия, която да спаси туристическия сезон у нас

...
Американска туристическа инвазия, която да спаси туристическия сезон у нас
Коментари Харесай

Марешки: Ще се молим на американска туристическа инвазия, която да спаси туристическия сезон у нас и икономиката

Американска туристическа инвазия, която да избави туристическия сезон у нас и стопанската система. Тази концепция показа водачът на " Воля " и зам.-шеф на НС Марешки пред БТВ. По думите му българите няма да могат да спасят туризма, откакто повече от тях са употребявали към този момент своите платени и неплатени отпуски.

" Щом се молим руснаците да оказват помощ, то дано и американците го създадат. Да изпратят 1 млн. американски туристи, откакто Тръмп благодари на нашето държавно управление, че е вложило милиарди $ в тяхната стопанска система. Да върнат жеста ", съобщи водачът на " Воля ", визирайки апелите за рухване на визите за руснаците за отмора у нас.

Според него обсъжданите ваучери за отмора от 100 лв. са безсмислени и предвижда, че ще стане " търговия с ваучери “. Според него такива не би трябвало да се дават на всички, а единствено на обществено слабите българи и да са на стойност сред 350 до 500 лв..

Той дефинира мярката като 60/40 като добра, само че не навсякъде е работеща. Според него би трябвало да има различни вариации като да вземем за пример 80/20 или 80/0.

Марешки разясни, че има 4000 чиновници, само че единствено един от неговите бизнеси ще се възползва от мярката 60/40. Става въпрос за фитнес и за 10 индивида.

Иначе той съобщи, че няма по какъв начин компаниите да се възползват от мярката 60/40, а партиите през това време да процъфтяват. Именно по тази причина от " Воля “ продължават да упорстват, че до края на мандата партиите не би трябвало да получават дотации. Нямало заплаха те да станат подвластни от структури, а от личните си гласоподаватели, които ще плащали членски импорт и дарения.

Иначе той чака бензиностанциите да реагират на интернационалните пазари и да има още по-голям спад на цените на горивата. Според него 1,6 лв. за дизел е добра цена, даже и за тези, които поставят огромна надценка. Поясни, че има бензиностанции, които и в този момент работят на 1,4 лв..

Той дефинира като положително начало отварянето на паркове и градинки. Но предизвести, че ограниченията би трябвало да се съблюдават, защото има риск от нов " пламък " и разгръщане на болестта. Иначе съгласно него тези бизнеси и предприятия, които не биха сложили под риск от разширение на болестта, би трябвало да проработят оптимално бързо. Именно по тази причина са желали спешен стопански щаб, че да има по-бърз излаз от рецесията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР