Американска компания предложи да продължи търсенето на самолет MH370, което

...
Американска компания предложи да продължи търсенето на самолет MH370, което
Коментари Харесай

Компания за подводни проучвания предложи да продължи търсенето на самолет MH370

Американска компания предложи да продължи търсенето на аероплан MH370, което беше спрян по-рано тази година, давайки нова вяра на фамилиите на изчезналите. /БГНЕС/

Никакви следи от Боинг 777, който изчезна през март 2014 година с 239 души на борда, не бяха открити по време на дългите търсения в южната част на Индийския океан край Западна Австралия, които бяха анулирани през януари.

Ocean Infinity, компания за изследване на морското дъно, която твърди, че разполага с най-развитата техника за подводни търсения, заяви, че желае да продължи с издирването.

Малайзийският заместник-министър на превоза на Малайзия Азиз Каправи удостовери, че компанията е отправила такова искане и е предложила да й бъде платено, единствено в случай че откри самолета.

Той добави, че за пускане на процедурата е належащо единодушието на Австралия и Китай, откъдето бяха множеството пасажери.

На 8 март 2014 година 239 пасажери и членове на екипажа се качиха на борда на самолета на " Малайзийските авиолинии " от Куала Лумпур към Пекин. Малко по-късно самолетът изчезна без диря.

Досега бяха претърсени над 120 000 квадратни километра от хипотетичното място на разтрошаване на самолета, само че по този начин и не бяха открити нито телата на пътуващите, нито авиопревозвача. Случаят остава една от най-големите мистерии в историята на гражданската авиация. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР