Американката Катрин Майорга, която твърди, че е била изнасилена от

...
Американката Катрин Майорга, която твърди, че е била изнасилена от
Коментари Харесай

Американката на Роналдо обмисляла самоубийство

Американката Катрин Майорга, която твърди, че е била изнасилена от футболната звезда Кристиано Роналдо, е била в тежка меланхолия и даже е обмисляла самоубийство в дните след случката. Това съобщи нейният нов юрист Лесли Стовал.

В първата си обществена изява след изнасяне на детайлности в медийното пространство за случката през 2009 година, бранителят на Майорга посочи, че дамата, която твърди, че е жертва на футболиста, не желае да прави изказвания, защото не се усеща добре прочувствено.
Нейното име е Катрин. Коя е дамата, обвинила Роналдо в обезчестяване Страхувах се, че ме е заразил със СПИН, споделя американката
" През 2009 година моята клиентка е била в мъчно състояние след случилото се в хотела. Страдала е от тежка меланхолия, посттравматичен стрес, който включвал и мисли за самоубийство. Последните осем-девет години за нея са били доста сложни ", съобщи Стовал.

Той изясни, че Майорга приказва за хипотетичното обезчестяване едвам в този момент, 9 години по-късно, защото е намерила ентусиазъм в придвижването #MeToo, което през 2017 година стана известно в Съединени американски щати. Тогава огромен брой актриси описаха за полови похищения в Холивуд.

Кристиано Роналдо излезе с изказване за абсурда, като отхвърли всички обвинявания от страна на американката и съобщи, че съвестта му е чиста.
Роналдо: Съвестта ми е чиста, няма да вземам участие в този цирк Футболната звезда изрично отхвърли обвиняванията в изнасилване
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР