Американката Ар Бони Гейбриъл спечели титлата на Мис Вселена. Конкурсът

...
Американката Ар Бони Гейбриъл спечели титлата на Мис Вселена. Конкурсът
Коментари Харесай

Дъщеря на филипинец и американка стана новата Мис Вселена

Американката Ар Бони Гейбриъл завоюва купата на " Мис Вселена ". Конкурсът се състоя тази нощ в Ню Орлиънс.

Подгласнички на американката станаха Аманда Дудамел от Венецуела и Андрейна Мартинес от Доминиканската република.

Ар Бони е фешън дизайнер и модел, посветила се на екологичната мода. Тя преподава също и уроци по шиене. Обича да пътува, да спортува и е огромна почитателка на изкуството, се споделя в къса информация за нея на уеб страницата на състезанието.

В гимназията е била волейболистка, само че още на 15 години я притегля проектирането на облекла, работата с материи и тъкани. Следва в Университета на Северен Тексас, откъдето получава бакалавърска степен по фешън дизайн, специализирала се в работата с нишки.

Понастоящем Ар Бони е основен изпълнителен шеф на личната си фешън линия за устойчиви дрехи Ар Бони Нола (R`Bonney Nola).

Тя е и водещ инструктор по шиене в Магпайс енд Пийкокс (Magpies & Peacocks), основана в Хюстън фешън къща.

Ар Бони Гейбриъл е първата американка от филипински генезис, спечелила купата " Мис Съединени американски щати ", което й обезпечи и присъединяване в състезанието " Мис Вселена ". Тя споделя, че желае да бъде гласът на американците от азиатски генезис.

Ар Бони Нола Гейбриъл е родена на 20 март 1994 година в Хюстън, в щата Тексас. Косата й е кестенява, а очите и кафяви и е висока 1,70 метра. Баща й е филипинец, а майка й е американка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР