Американка на име Лин Лю, публикува в YouTube клипче, в

...
Американка на име Лин Лю, публикува в YouTube клипче, в
Коментари Харесай

Американка излекува акне с урината на кучето си

Американка на име Лин Лю, разгласява в YouTube клипче, в което показва по какъв начин се е излекувала от акнето си, като е пила урината на домашния си любим, написа в. "Монитор ", цитирайки "Дейли мирър ".

Дамата се е изцелила от досадните пъпки по лицето, като е събирала в чаша и поглъщала урината на кучето си. В клипчето Лин дава отговор на въпроса за какво лицето й е толкоз безпрепятствено и сияйно. Тя споделя с потребителите на уеб страницата за видеосподеляне своята странна козметична загадка.

"Преди да стартира да пия урината на кучето си се усещах потисната и тъжна поради ужасното си акне. Но по-късно всичко в живота ми се се промени ", доверява русокосата жена. Тя хвали лечебните свойства на своята рецепта. Кучешката урина била богата на витамин А и витамин Е. В една чаена чаша от течността се съдържат 10 грама калций.

Според някои "уринотерапията " е ефикасна и при предпазването от ракови болести. Тя постоянно е била практикувана в древността в Китай, в Рим, в Гърция и Египет.

Съвременната медицина обаче отхвърля лечебните свойства на урината, които не са потвърдени. Според актуалните специалисти урината е отпадъчен артикул на човешкото тяло и вкарването му назад в организма е неточност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР