Американецът Тим О`Брайън сподели за много, много странен случай отпреди

...
Американецът Тим О`Брайън сподели за много, много странен случай отпреди
Коментари Харесай

Скандален Тайсън към Доналд Тръмп: .... ли жена ми?

Американецът Тим О`Брайън показа за доста, доста чудноват случай отпреди години сред именития боксьор и някогашния президент на Съединените американски щати Доналд Тръмп. Искрите сред двамата стигнали кулминационната точка си, когато " най-лошият човек на планетата " задал умопомрачителен въпрос: " Мога ли да те попитам, ти чукаш ли жена ми? ".
О`Брайън цитира в своята книга за президента персонални неговите думи, от които знае и за случая: " Той (Майк Тайсън - бел. ред.) ми съобщи: " Мога ли да те попитам - ч@!№ш ли моята жена? ". Сега, в случай че замръзна, мъртъв съм. Няма да имам никакъв късмет - 0. Тук е международният първенец в тежка категория, а също така е много солидно парче ш@№!@а стоманена ризница ".
Отговорът на милиардера към Железния Майк не е включен в книгата, за голямо страдание, и не е известно дали обвиняванията на Тайсън са правилни, както и по какъв метод е отговор Тръмп и по какъв начин е приключила цялата обстановка.

Самият Майк Тайсън е визирал Робин Гивънс, с която е бил женен по време на случая през 2005 година. Към момента някогашният боксьор е с Лакиха Спицер. Колкото до Тръмп, той има своята история още отпреди това с него - още от края на 80-те години на предишния век.
Именно Тръмп заплаща умопомрачителните 11 милиона $, с цел да одобри багра на Тайсън против Майкъл Спинкс през 1988 година в мач, който в действителност продължава едвам 88 секунди в " Тръмп Плаза " в Ню Джърси.
Наскоро пък бе припомнено .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР