Американецът с арменски корени Ванес Мартиросян (36-3-1, 21 КО) се

...
Американецът с арменски корени Ванес Мартиросян (36-3-1, 21 КО) се
Коментари Харесай

Мартиросян: Канело е измамник, Головкин е джентълмен

Американецът с арменски корени Ванес Мартиросян (36-3-1, 21 КО) се надяваше от много време на огромна борба и в последна сметка я откри. На 5 май в Калифорния той ще оспори купите на първенеца на IBF, IBO, WBA и WBC междинна категория Генади Головкин (37-0-1, 33 КО) в основната среща за вечерта.

Ванес ще замести в този дуел мексиканската суперзвезда Саул "Канело " Алварес, който бе заставен да се отдръпна от боксовата галавечер, откакто през февруари даде две позитивни допинг проби за неразрешеното вещество кленбутерол.

"Мисля, че това е една чудесна опция за мен. Чакам този миг от много време и съм доста благополучен, че ще мога да се удрям в сходна среща, тъй като съм роден войник. Винаги съм подготвен да се удрям ", съобщи Мартиросян.

По отношение на Канело, Ванес не има вяра, че потреблението на нечисто месо е довела до позитивните допинг проби на мексиканеца.

Арменският боксьор на драго сърце би предал няколко урока на Канело на кръга, в случай че му се отдаде такава опция. Той може да получи този късмет, в случай че сътвори една от най-големите изненади в историята на бокса, побеждавайки Головкин на 5 май. Канело, който получи шестмесечно наказване, ще бъде подготвен да се бие още веднъж през септември, а спечелилият от срещата Головкин-Мартиросян ще бъде негов идващ конкурент.

"Бих санкционирал Алварес на кръга за това, което направи. Разбира се, той е цялостен лъжец. Канело чудесно знае какво употребява, несъмнено, че това е машинация ", съобщи Мартиросян.

От друга страна Ванес има единствено хубави неща, който да каже за идния си конкурент.

"Като войник, Головкин е голяма мощ, има отлични умения, почитам го като човек. Срещнах се с него няколко пъти, той е същински благородник ", приключи Мартиросян.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР