Американецът Джон Иснър и китаецът Ибин У се класираха за

...
Американецът Джон Иснър и китаецът Ибин У се класираха за
Коментари Харесай

Джон Иснър се класира за финала на турнира в Далас

Американецът Джон Иснър и китаецът Ибин У се класираха за финала на шампионата на твърда настилка в Далас (САЩ) с награден фонд 737 170 $.

Ибин У се трансформира в първият китайски тенисист, който доближава до край в шампионатите от АТП, след трисетова победа на полуфиналите над лидера в схемата Тейлър Фриц (САЩ) с 6:7(3), 7:5, 6:4 за два часа и 34 минути.

Китаецът преодоля всички девет точки да пробив, в това число пет, когато изоставаше със сет и 1:2 гейма във втория. Фриц направи 20 аса, а У единствено 6, само че представителят на Китай се възползва на два пъти от четирите си шанса за пробив.

„ Останах толерантен, тъй като знам, че съм постоянен на крайната линия и нямаше потребност да избързвам. Когато имам точка за пробив, тогава опитвам някои огромни удари “, съобщи Ибин У, който през предишното лято стана първият китаец, който стига до третия кръг на Откритото състезание на Съединени американски щати и то, стартирайки от квалификациите.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Той ще се изправи против различен американец в борбата за трофея – Джон Иснър. Петият подложен Иснър в профил сънародника си и шести подложен Джей Джей Уулф също в три сета след поврат 3:6, 7:5, 7:6(4) в мач, траял два часа и 31 минути. Американецът ще гони 17-а купа в кариерата си.

View this post on Instagram
A post shared by Ivan Ivanov Tennis (@ivan.ivanovofficial)

„ Спасих много точки за пробив. Нуждаех се от всичките си оръжия през днешния ден “, разяснява Иснър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР