Американец загуби значителна сума пари, след като обърка бившия президент

...
Американец загуби значителна сума пари, след като обърка бившия президент
Коментари Харесай

Американец обърка Обама с Осама бин Ладен и изгуби цяло състояние

Американец загуби забележителна сума пари, откакто обърка някогашния президент Барак Обама с терориста Осама бин Ладен. Евън Кауфман и комикът Тим Медоус взели участие в известната телевизионна игра „ Пирамида ”.

В началото въпросите били по-прости въпроси. В частност, Кауфман трябвало да изброи няколко хора, които носят семейството Обама. Вместо обаче незабавно да изрече името на някогашния американски президент Барак Обама или на брачната половинка му Мишел, той изстрелял семейството на терориста, окървавил Съединени американски щати на 11 септември 2001 година.

При верен отговор играчът е трябвало да получи 50 000 $, само че след позволена неточност си тръгнал с 8,5 хиляди $.
По-късно той даде публичност на случая на страницата си в Туитър. „ Ето какво реши мозъкът ми. Кой се асоциира с Обама? Кого умъртви той? Какво звучи като Обама? Сега разполагате с това вирусно видео. Безумно комичен клип. Щеше да е още по-смешно, в случай че героят в него не бях аз”, написа Кауфман.

Той прибавя, че две седмици преди записа на предаването му се родил наследник. Мъжът бил доста изтощен и в това време се вълнувал извънредно, тъй като желал да завоюва солидна сума, с която да помогне в развъждането на детето.

choking on my own tongue. pic.twitter.com/9VtRysTXEL
— bobby (@bobby) 13 август 2018 година

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР