Американец отслабна за една година от 217 до 90 килограма,

...
Американец отслабна за една година от 217 до 90 килограма,
Коментари Харесай

Мъж отслабна 130 килограма, след като не се побра в колата си

Американец отслабна за една година от 217 до 90 кг, откакто не може са влезе в колата, която самичък бе сглобил. Историята му е оповестена на уеб страницата на NBC Today, заяви БГНЕС.

23-годишният Колтън Лоу сподели, че е с наднормено тегло от детството си, постоянно е преяждал и се движел малко. След учебно заведение Лоу, който тогава тежал към 160 кг, си намерил работа в магазин за авточасти. Почти цялата му заплата отивала в заведения за хранене, тъй като храната била главният му метод да се оправя със напрежението.

През 2019 година мъжът отишъл на работна конференция, прекарал целия ден на крайници, а вечерта крайниците му изгубили сензитивност, доста се подули и зачервили, което го уплашило.

Colton Lowe wanted to fix up a Mustang. But when the Conroe resident couldn’t fit in the car, he started to work on himself, via via
— Alan Fossler (@alanfossler)

„ Последният удар пристигна, когато купих кола за трансформация и работих върху нея повече от половин година. И когато се подготвих за първото тестване, осъзнах, че просто не влизам вътре “, сподели той.

До януари 2021 година тежестта на мъжа доближи 217 кг, а през април същата година той се подложи на гастропластика, която понижи размера на стомаха му с 80 %. Според Лоу с помощта на това възприятието за задоволеност стартира да идва доста бързо. Той почнал да яде единствено потребни и здравословни храни и изцяло изключил сладките газирани питиета и бързите въглехидрати от диетата.

До края на 2021 година Лоу свалил 90 кг. По същото време татко му бе диагностициран с остра чернодробна непълнота, което налагало трансплантация на орган. Младежът се страхувал, че поради наднорменото тегло няма да може да стане донор, само че се оказало, че по време на отслабването показателят на телесната му маса паднал от 70 на нужните 30 точки.

В резултат на това бе открит различен донор за трансплантацията, само че Лоу е доста горделив, че в този момент, в случай че е належащо, може да помогне на татко си. Сега младежът тежи 90 кг. Той сподели, че е почнал да се усеща доста по-здрав и по-уверен и към този момент може да се „ побере два пъти “ в колата, съединена със личните му ръце.

По-рано беше обявено, че жителка на Обединеното кралство съвсем преобърнала лодка с нейните 90 кг. Когато решила да отиде на разходка с лодка по време на ваканцията си, лодката се наклонила мощно под нейната тежест
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР