Американец изяде 30-хилядния Биг Мак в живота си и счупи

...
Американец изяде 30-хилядния Биг Мак в живота си и счупи
Коментари Харесай

Американец изяде 30 000 хамбургера и не спира да се хвали с крепкото си здраве

Американец изяде 30-хилядния „ Биг Мак ” в живота си и счупи международния връх по изядени хамбургери, оповестява USA Today. Бившият охранител в пандиза Дон Горске се зарекъл, че ще изяде 30-хилядния си сандвич до месец май тази година, само че извършил заканата си още в средата на март.

64-годишният мъж изял рекордния хамбургер в същия ресторант, в който в далечната 1972 година за първи път опитал този артикул.
„ По това време в града имаше единствено един „ Макдоналдс”, а аз таман бях взел шофьорска книжка”, спомня си той, преди да актуализира личния си връх.

Той признава, че този бургер е по-особен за него. Преди да си отхапе от него, той прави половинчасова презентация, в която демонстрира тетрадката си, в която е записал всички изядени сандвичи. След това си купува още един хамбургери за у дома.

Обикновено Дон изяда по 14 сандвича седмично, които купува от ресторанта, а по-късно си ги притопля в микровълновата. Пресмята, че за 44 години е пропуснал да яде „ Биг Мак” единствено осем дни, тъй като един от заведенията за хранене бил затворен поради снежна стихия.

Мъжът твърди, че постоянно върви на доктор и кръвното и холестерола му са в естествени граници.



Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР