Америка въздъхва, светът си отдъхва. Така бившият външен министър и

...
Америка въздъхва, светът си отдъхва. Така бившият външен министър и
Коментари Харесай

Соломон Паси: Байдън ще върне Америка в системната игра

Америка въздъхва, светът си отдъхва. Така някогашният външен министър и президент на Атлантическия клуб у нас Соломон Паси  Соломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 година в Пловдив. Син е на известния професор по философия и разяснява резултата от изборите в Съединени американски щати.

"Никога от историята на Съединени американски щати, най-малко след Втората международна война, американците не са се радвали толкоз на неуспеха на един човек ", означи той.

По думите на Паси Джо Байдън ще бъде добре признат от всички. Бившият външен министър даже счита, че България би трябвало бързо да предложения новия президент на Щатите у нас в подтекста на председателството на самодейността "Три морета ".

Паси изброи някои триумфи на ръководството на Тръмп, който оспорва изборите.

"В Близкия изток той съумя да реализира мир сред Израел, Бахрейн, Обединените арабски емирства и Судан. Това е грамаден прогрес, за който демократическото ръководство на Обама не можеше да намерения ", уточни той.

"Той (Тръмп, бел. ред.) ще прати жена на Луната, възвръща американското наличие в Космоса, цялата политика с 5G и рисковете, които идват от Китай са положително завещание на Байдън, демократите нямаха смелостта да подхванат тази политика “, сподели още някогашният външен министър ", даде различен образец Паси.

Коментаторът обаче е безапелационен, че Съединени американски щати са били разграничени. Затова в този момент всички одобряват Джо Байдън като обединител.

И друго значимо, което посочи Паси:

Тръмп беше срещу международните организации, а Байдън ще върне Америка в систематичната игра, сподели още Паси. Той беше водещ сенатор по ратификацията на участието ни в НАТО, изясни още някогашният външен министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР