Америка и Европа се отърваха от коронавируса, а ние, за

...
Америка и Европа се отърваха от коронавируса, а ние, за
Коментари Харесай

Борисов: България изпадна в изолация заради Радев

Америка и Европа се отърваха от ковид, а ние, за жалост, имаме такова държавно управление, че продължаваме седмици наред да сме първи по смъртност. Днес 154 души починаха, хиляди инфектирани, никакви ограничения, най-ниска имунизация. Когато вие в РСМ се молехте за ваксини, аз бях обезпечил 3 милиона - " Пфайзер ", Модерна, " АстраЗенека ", " Джонсън и Джонсън ". България продължава да е преди всичко в Европа по смъртност. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна българи от Северна Македония.

По половин милиард на седмица теглим задължения, бяхме образец за Балканите, в този момент даже не ми се приказва на тази тематика. Всичко най-лошо, което можеше да ни се случи, ни се случи добави той.

„ Аз съм уверен, че това е един от най-малките проблеми за българското малцинство в Македония, който ще бъде решен ", посочи той

„ Нищо не е нерешимо, стига да има воля и от двете страни. Вие сте мост за другарство, българското малцинство и би трябвало да помогнете ", обърна се Борисов към делегацията от българи от Северна Македония.

" България изпадна в изолираност поради Радев. Вчера Конституционен съд се произнесе, че в неговото служебно държавно управление има хора, които не са министри. Той няма по какъв начин да не е знаел, тъй като е подписал документ, с който желае Конституционен съд да не преглежда делото, тъй като този министър, не е към този момент министър. От през вчерашния ден има много апели за импийчмънт на Радев, едва ли с това би трябвало да се занимаваме сега. Ще го в профил българския народ. Който го е избрал, той ще го в профил. Нито аз, нито ГЕРБ, няма да се замесваме в тези неща. Но неуспехът на неговото държавно управление във всяко едно отношение е забележим. Ние не сме имали президент, който да нарушава Конституцията ", сподели още Борисов.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/847373309223083


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР