Америка е страна на любителите на газирани напитки. (63% от

...
Америка е страна на любителите на газирани напитки. (63% от
Коментари Харесай

Ето какво се случва с тялото ви, ако пиете газирани напитки всеки ден

Америка е страна на феновете на газирани питиета. (63% от младежите и 49% от възрастните) пият газирани питиета всеки ден. Пукането на кубчетата лед, до момента в който го наливате в чаша, съскането на газирането, гъделичкането в гърлото ви, до момента в който отпивате първата глътка... възможностите са, че устата ви се сълзи единствено при мисълта за това.

Въпреки че множеството хора схващат обстоятелството, че газираната напитка не е тъкмо напитка, цялостна с хранителни субстанции, може би се чудите какъв брой в действителност се отразява на здравето ви наслаждаването на газирана вода всеки ден. Ако не сте мислили за това, коства си да го обмислите. В последна сметка ежедневните привички са тези, които ни въздействат най-вече. Доколко пиенето на сода всеки ден въздейства върху здравето? Продължавайте да четете, с цел да разберете.

Краткосрочният резултат от пиенето на сода всеки ден

Първо, потребно е да знаете от какво е направена содата, преди да навлезете в метода, по който въздейства на тялото. газирана вода, подсладител (), (който способства з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР